Tule Kela-kuljetuksien kuljetuspalveluntuottajaksi!

Taksi Saimaa Oy:n Kela-kuljetuksien kuljetuspalveluntuottajaksi?

Tule Taksi Saimaa Oy:n Kela-kuljetuksien kuljetuspalveluntuottajaksi Etelä-Karjalan maakunnan alueelle! Saat meiltä tuen ja koulutuksen yritystoimintasi aloittamiseen, tai olemassa olevan yritystoimintasi siirtämiseksi Taksi Saimaa Oy:n yhteisöön. Toki voit tulla mukaan myös taksinkuljettajana.

Kela-kuljetuksissa on kyse palvelusta, johon saat kauttamme kattavan taustatuen kuljetuksien hoitamista varten. Hoidamme keskuksemme kautta kuljetuksien välityksen, valvonnan, maksuliikenteen ja raportoinnin. Kela-kuljetuksien tuottaminen kauttamme toimii hyvin yrittäjälle, joka haluaa autoilleen lisää ajoja.

Taksi Saimaa Oy on vuonna 1993 perustettu tilausvälitysyhtiö, jonka tilausvälityskeskus sijaitsee Lappeenrannassa. Välitämme kyytejä Etelä-Karjalan maakunnan alueelle ja toimimme kokonaisvastuullisena palveluntuottajana Kela-kuljetuksissa Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin toiminta-alueella. Taksi Saimaa Oy on laatusertifikoitu ja olemme Suomen Taksiliiton jäsen.

Palvelemme ammattitaidolla ja luotettavalla kalustolla – hyvää asennettamme unohtamatta!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.

Kiinnostuitko?

Ilmoita kiinnostuksesi Kela-kuljetuksien kuljetuspalveluntuottajaksi ryhtymiseen alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!