TaksiTiketti pakettipalvelu

TaksiTiketti hoitaa pakettikuljetukset yrityksien välillä – edullisesti ja nopeasti. Palvelu toimii Etelä-Karjalan alueella.

Tilaa pakettikuljetus puhelimitse

Soita numeroon 0200 60 400 ja tilaa haluamasi pakettipalvelu. Asiakaspalvelijamme ohjeistavat sinua kaikessa tarvittaessa.

Lataa TaksiTiketti-esite

Kiinnostuitko tarjoamastamme palvelusta? Lataa TaksiTiketti-esite klikkaamalla alta tutustuaksesi palveluun tarkemmin tai ota meihin yhteyttä.


KATSO VIDEO

TaksiTiketti -tilausjärjestelmä on uusi, kiinteästi hinnoiteltu kuljetuspalvelu yrityksille, jolla pakettikuljetukset hoituvat nopeasti ja edullisesti ovelta ovelle. Valitse tarjolla olevista kuljetusaikatauluista sinulle sopivin. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Sinua palvelevat ammattitaidolla paikalliset Taksi Saimaan sopimusautoilijat.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi. Taksi noutaa pakettisi sovittuna aikana ja vie ilmoittamaasi osoitteeseen. Kuljetus maksetaan kuljettajalle joko lähettäjän tai vastaanottajan toimesta, käteisellä tai kortilla. Jos haluat, että ajetut kuljetukset laskutetaan kuukausittain koontilaskuna, ota yhteyttä Taksi Saimaan toimistoon ([email protected]).

Valmiiksi hinnoiteltujen kuljetusten toiminta-alue rajautuu taajama-alueille. Jos sinulle tulee tarve ottaa yhteyttä tekemäsi tilauksen johdosta tai jos haluat tehdä tilauksen puhelimitse, voit soittaa puhelinpalveluumme puh. 0200 60 400 (1,08 eur/puhelu + 1,01 eur/min).

TaksiTiketti on Taksi Saimaa Oy:n pilottihanke. Kehitämme palvelua saadun palautteen perusteella. Meille voit lähettää palautetta osoitteeseen [email protected].

Kiinnostuitko? Jätä viesti.

Oheisella lomakkeella voit jättää meille viestin tai kyselyn aiheeseen liittyen.