Esittelyssä KutsuTaksi

HUOM! Yöksi-kotiin -KutsuTaksi on toiminnassa, mutta Allegro on tauolla COVID19-tilanteen vuoksi. Ennakkoon tilatulla KutsuTaksilla pääset sujuvasti HKi-Vantaan lentoasemalle, Kouvolan rautatieasemalle tai liitäntäkuljetuksella Vainikkalan asemalta lähteviin Venäjän juniin. Katso tarkemmat aikataulut ja ohjeet alta. Tilaa KutsuTaksi puhelimitse 0200 60 400!

Huom! Allegro-KutsuTaksikuljetukset ovat tauolla COVID19-tilanteen vuoksi.

KutsuTaksilla liikut luotettavasti aina kiinteään hintaan

Aamulla aikaisin matkaan. Yöksi kotiin.

KutsuTaksi on Lappeenrannasta liikennöitävä liityntäkuljetus myöhään saapuviin ja aikaisin lähteviin lentoyhteyksiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja junavuoroihin Kouvolan rautatieasemalta. Tilaus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen kuljetuksen arvioitua lähtöaikaa Taksi Saimaan puhelinnumerosta 0200 60 400 (1,08€/puhelu + 1,01€/min) tai sähköpostitse [email protected]

Tarkat ohjeet tilaamiseen löytyvät osoitteesta: https://www.lappeenranta.fi/fi/Kartat-ja-liikenne/Lahiliikenne/Yoksi-kotiin,-kutsutaksipalvelu

Liitäntäkuljetus Venäjän juniin

KutsuTaksilla onnistuvat liityntäkuljetukset myös Venäjän juniin (Allegro ja Tolstoin junavuorot välillä Lappeenranta (Matkakeskus) – Vainikkalan Rautatieasema – Lappeenranta (Matkakeskus). Tilaus on tehtävä vähintään 1 h 30 min ennen junan lähtö- tai saapumisaikaa (Vainikkalan rautatieasema) Taksi Saimaan puhelinnumerosta 0200 60 400 (1,08€/puhelu + 1,01€/min)

Tarkat ohjeet tilaamiseen löytyvät osoitteesta: https://lappeenranta.fi/fi/Kartat-ja-liikenne/Lahiliikenne/Kutsutaksiliikenne-Venajan-juniin

Lataa KutsuTaksi -esite Kouvolan juniin

Tästä digiesitteestä löydät tarkemmat tiedot ja tilausohjeet KutsuTaksin Kouvolan junien reittiä varten. Lataa esite klikkaamalla tästä.

Lataa esite Helsinki-Vantaan lennoille

Tästä digiesitteestä löydät tarkemmat tiedot KutsuTaksin Helsinki-Vantaan Lentoasemaa reittiä varten. Lataa esite klikkaamalla tästä.

Lataa KutsuTaksi-esite Venäjän juniin

Liityntäkuljetukset Allegron ja Tolstoin junavuoroille välillä Lappeenranta (Matkakeskus) – Vainikkalan Rautatieasema – Lappeenranta (Matkakeskus).

Tilaa KutsuTaksi puhelimitse

Voit tilata KutsuTaksin soittamalla numeroon 0200 60 400!