Palvelut yrityksille

Tarjoamme monipuoliset ja luotettavat henkilö- ja pakettikuljetuspalvelut kaiken kokoisille yrityksille. Klikkaa alta ja tutustu tarkemmin.

Joustavat ja helposti hallittavat kyydit yrityksesi käyttöön.

Koottu laskutus tekee taksilla ajamisesta helppoa

Voitte tilata taksikyydin henkilökunnallenne, asiakkaillenne tai yhteistyökumppaneillenne. Kuljetuksista voidaan sopia kuukausittainen laskutus.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme lisää!

Taksi Saimaan taksikortit

Taksi Saimaan Taksikortit ovat erityisesti yrityksille ja yhteisöille tarkoitettuja maksuvälineitä. Kortti on vaivaton tapa hoitaa taksimaksut. Jatkuvakäyttöinen Maksukortti on tarkoitettu säännölliseen käyttöön – joko henkilökohtaisena tai vaikkapa osasto- tai yrityskohtaisena maksuvälineenä. Ottamalla kortin jokaiselle taksia käyttävälle yritys varmistaa kattavan raportoinnin henkilökunnan taksiajoista. Laskutus ja raportointi suoritetaan ajettujen matkojen perusteella kuukausittain.

Kertakortti on käytännöllinen maksuliikenneratkaisu yrityksen satunnaisille taksinkäyttäjille ja yritysvieraille kulloistakin erikseen määriteltyä taksinkäyttötarvetta varten. Kertamaksukortit mitätöidään yhden käyttökerran jälkeen. Kortilla maksettu matka laskutetaan yritykseltä jälkikäteen.

Arvokortti on yrityksille ja yksityisille henkilöille soveltuva heti käyttövalmis maksuväline taksimatkoja varten. Arvokortti on mahdollista ostaa esim. 30, 50 ja 100 euron arvoisena, joko itselle tai lahjaksi. Kortti toimii kaikissa Taksi Saimaan autoissa ja sen saldon voi tarkistaa Taksi Saimaan autoissa myös ennen matkaa. Korttia voi käyttää kunnes sen arvo on käytetty loppuun. Korttia ei voi muuttaa rahaksi eikä kadonnutta korttia korvata.

Laskutus: Maksukortin ja Kertakortin osalta yritys saa jokaisen kuukausittaisen laskutuksen yhteydessä yksityiskohtaisen yhteenvetoraportin, jossa taksikäyttö on eritelty tarvittaessa kustannuspaikoittain. Raportista ilmenee korttikohtaisesti / matkoittain matka-ajankohta, matkan pituus, kuitin numero, auton numero ja matkan hinta + alv eriteltynä. Arvokortit laskutetaan ostettaessa. Järjestä yrityksesi taksimatkojen maksut kustannustehokkaasti, käytä Taksi Saimaan Taksikorttia.

Ota yhteyttä meihin – suunnitellaan yrityksellesi sopivin ratkaisu!

TaksiTiketti on yrityksille suunnattu nykyaikainen pakettipalvelu Etelä-Karjalassa.

Taksipalvelut yrityksille

Pasi Kuuluvainen

Pasi Kuuluvainen

Toimitusjohtaja

Tiina Tiainen

Tiina Tiainen

Palvelupäällikkö